A Tanfolyamokról

A tudás és fejlődés lehetősége mindenki számára nyitott. Aki megfelelő tisztelettel és szívében alázattal közeledik hozzá, felismerheti az igazságot, mely elvezeti a mélyebb megértés felé és megnyitja számára a belső kapukat. A megvilágosodás minden lény számára természetes folyamat, amin keresztül kiteljesíti saját evolúciós fejlődését. A TUDÁS birtoklása ugyan hatalmat ad, de felelősséget is követel attól, aki birtokolja. Hogy mire használod, meghatározhatja a sorsodat.

A Tanfolyamok

Shambala – A tudatátalakítás művészete

Az ember teljes energetikai rendszerét megismertető tudás, melynek elsajátítása minden gyógyító számára javasolt. A teljes tematika 9 szintből áll, melynek első 3 szintje mindenki számára nyitott. Elsősorban kineziológusok, masszőrök, reflexológusok, cranioszakrál terapeuták, bioenergetikusok, szellemi gyógyítók számára ajánlott. Az öngyógyítás és az önismeret által bárki számára hatalmas segítség lehet. A kilenc szint tematikája címszavavakban
 • KOZMIKUS TÖRVÉNYEK megismerése
 • Külső és belső energiarendszerünk feltérképezése, vizsgálata és tesztelése
 • Meridiánok, csatornák és energiavezetékek
 • Az aura, a csakrák és kapuk tana
 • Gyógyító mudrák és szimbólumok (kéz- és testtartások)
 • Az energetikai gyógyítás alapjai
 • Kapcsolódás az öt elemhez és erőközponthoz
 • Érzelmek, lelki minták, elementálok, gondolati formák, struktúrák
 • A tudat és tudatosság evolúciós fejlődése
 • Lelki fejlődésünk, előző életeink a kozmikus törvények tükrében
 • A szellem hatalma, a gondolatok és az elme befolyása életünkre
 • A szellemi gyógyítás, energetikai sebészet és tudatátalakítás módszerei és törvényei
 • Meditáció és önismeret, a gyógyító fejlődése
Megjegyzés: A páciens részéről nincs szükség semmiféle hitre a terápia alkalmazásával kapcsolatban, mivel az ÉLŐ Fényrendszerekhez kapcsolódik.

Életfa terápia – Gyógyulás a belső erők által

Összehangolódás a belső erőközpontjaink által, ami visszavezet életfánkhoz. Három szintből álló tanfolyam sorozat, amely megismertet a belső energetikai, fizikai, lelki és szellemi életfa működésével, a kabbala hagyományit is érintve.

Kapcsolatteremtő gyógyítás a forrás megismerésére

Ezen metodika nem az Eric Pearl-féle kapcsolatteremtési módszer, azzal semmiben sem egyezik. 1991-ben kezdték meg a felkészítésemet erre a módszerre, és 2007-ben fejezték be a kilencedik szint átadását. Természetesen rövidebb idő alatt is elsajátítható, fejlettségtől függően. Érzéseim szerint a gyógyítás legkifinomultabb, legátfogóbb és legmélyebb szintje, amihez elengedhetetlen a tiszta tudatosság, az önismeret, mert ez a módszer egész életedre a gyógyítás szerelmesévé tehet. A tanfolyam sorozat három részből áll.

Meditációs és önismereti tanfolyam

A meditációs tanfolyam segít abban, hogy elengedd a benned felhalmozódott feszültséget és visszakapcsolódj belső énedhez, mely a szeretet és életerő igaz forrása számodra, ahogy nyugalmat és békét találsz, erősödsz, gyógyulsz, helyreáll a tudatosságod, és természetes módon erősödik immunrendszered. Újból energikusnak és életerősnek érezheted magad, felvértezve életed új kihívásaival kapcsolatban. A meditáció beépítése mindennapi életünkbe elvezet belső kapcsolatunkon saját forrásunkhoz, mely a kapcsolatteremtés által adja meg a teljesség érzését.

Manuális terápia

A tanfolyamsorozatban hat különböző terápiás iskola technikái ismerhetők meg a teljesség igénye nélkül. A gyakorlatközpontú oktatásban megfelelő testi, lelki és szellemi felkészültség szükséges, a tanfolyam elvégzése megfelelő anatómiai, izomtani és kórtani alapismereteket feltételez. Ajánlható: gyógytornászoknak, orvosoknak és bármely manuális terápiát alkalmazó szakembernek továbbképzés céljából is.
© Vida György - Minden jog fenntartva!