Kezelések

Stresszkezelés

Azoknak, akik úgy érzik, hogy túl nagy nyomás nehezedik rájuk az életben. A kezelés feltárja az okokat, megerősít, hogy nyugodt és kiegyensúlyozott maradj akkor is, ha az életed folyamatosan kihívásokkal terhel. Ajánlható gyógyítóknak, menedzsereknek, megfelelési kényszerrel küszködőknek és beilleszkedési zavarok esetén is. Az átlagember számára nehézségekkel teli életidőszakokban

Félelmek és fóbiák oldása

Elsősorban pánikrohamok és pánikbetegség esetén ajánlható mindenkinek, aki úgy érzi, hogy félelmei gátolják a kiteljesedésben, élete megvalósításában. Megmagyarázhatatlan félelmek és fóbiák esetén is, amit senki sem tud megfogalmazni, hogy miért tört ránk bizonyos élethelyzetekben.

Tibeti izom és ízületi terápia

A gerinc testünk tartóoszlopa. Az összes stressz, lelki zavar és fájdalom beazonosítható a gerinc állapotán keresztül. A kezelés helyreállítja a gerinc kiegyensúlyozott működését, oldja a háti, nyaki és deréktáji fájdalmakat, idegbecsípődéseket. Segíthet a porkorongsérv gyógyulásában és tünetmentesítésében. Keresztcsont, medence, térd és könyökproblémák esetén is ajánlható. Ízületi gyulladás, komolyabb kopások és csontritkulás esetén szükség van előzetes konzultációra.

Gyógyító esszenciák és információs terápia

Esszenciális gyógyítás, melyben alkalmazom Bach, Mauui, Perelandra, Spagirikus és a homeopátia által is használt információs szereket. Elsősorban kiegészítő terápiás alkalmazásra ajánlom, de önmagában is segíthet allergia, pszichés problémák, szervi működési zavarok, funkcionális eredetű betegségek kezelésében.

Életfa terápia

Az általam kidolgozott komplex kezelést 20 év gyógyítói tapasztalat alapján dolgoztam ki. A gerinc fizikai és energetikai egyensúlyának helyreállítása után a testi, lelki és szellemi kapcsolatteremtésen keresztül a belső tartás is létrejön. Megjelenik a földeltség érzése, hogy kapcsolatban vagy saját testeddel, életeddel, a világgal, és hatékonyan tudsz működni. Teremtőképességeink megtapasztalása, belső nyugalom és béke megteremtése.

Regresszió – utazás előző életekbe és a köztes létbe

Terápiás módszer minden múltban elszenvedett sérültség, érzelmi fájdalom kezelésére, félelmek, fóbiák gyökereinek felismerésére, megszüntetésére. Az ok-okozati törvény megértése, karmikus feladataink felismerése. Nehéz élethelyzetek, kapcsolati problémák oldása által rávilágít az okokra, amit régóta magunkban hordozunk, és feladatunk ebben az életben megoldani.

Gyógyító szimbólumok

Speciális energetikai formák és jelek. Használata a testen, az aurában és vízkódolásra, mely segít testünknek és energiarendszerünknek, hogy helyreálljon az egyensúly. Elsősorban kiegészítő terápiára alkalmas, mely elősegíti és támogatja a gyógyulási folyamatot. A leghatékonyabb lehetőség az aura energetikai kezelésére és védelmének megerősítésére.

Cranio-szakrális terápia

Lehetőség a teljes testi-lelki ellazulásra, ahol a tudatunk megpihen. a gondolatok elcsitulnak, és létrejön a belső béke, az elfogadás. Segíti a meditatív állapot megtapasztalását és fejlesztését, a kapcsolatteremtést felsőbb énünkkel, ami visszavezet forrásunkhoz. Ajánlható azoknak, akik félnek a különböző kezelések (masszázs, csontkovácsolás) okozta fájdalomtól. Helyreállítja a teljes testi, energetikai, érzelmi és mentális egyensúlyt.

Aura és csakra terápia

Aura és csakra rendszerünk alkotja energetikai rendszerünk 81 százalékát. Tisztasága, harmonikus működése életünkben alapvető fontosságú. Bár az átlagember számára nem látható, mégis érezzük, ha bármely terület megsérül az adott területen lévő tünetek megjelenése miatt. 9 energiaszinten, 12 csakra szinten, 64 kapun és 144000 vezetéken keresztül kommunikálunk az élettel és környezetünkkel. A kezelés ezen rendszerek tisztítását, harmonizálását, blokkjainak feloldását, torzulásainak helyreállítását segíti elő.
© Vida György - Minden jog fenntartva!